Antal 0 stk.
Fragt 49,00 kr
Totalt 0,00 kr

Sådan bestiller du


Netbutikken

For at få adgang til Mine Sider, skal du registreres som kunde. Det er naturligvis helt uden omkostninger for dig.
Oplys mobiltelefonnummer for at få leveringsbesked via SMS.

Eventuel tilbudskod skal angives i varekurven, før du går till kassen.

Vælg selv hvilken af Post Danmarks udleveringssted, dine varer skal sendes til. Det gør du ved kassen, når du bestiller. 

Du kan vælge at afhente de varer, du har bestilt i én af Panduro-butikkerne. Du  vælger afhentningsbutik ved kassen.
Levering til butik er gratis.

På Mine Sider kan du bestille/afbestille nyhedsmail, se status på dine ordrer og tidligere bestillinger samt ændre adresse- eller brugeroplysninger.

Organisationer og kommunale institutioner kan registrere sig som storkunder. Ring først til vores kundeservice på telefon +45 7015 0105 så hjælper vi dig i gang.

Telefon

Har du spørgsmål vedrørende din bestilling? Ring til os på +45 7015 0105. Vil du bestille varer over telefonen, er det en god idé at have dit kundenummer og varernes artikelnumre parat. 

Vores ordinære åbningstider:
Mandag-fredag: 8.00-16.30
 

Post

Udfyld ordresedlen fra kataloget - den er portofri. Kontrollér altid om dit navn og kundenummer er korrekt. Kan du ikke finde ordresedlen, skriver du bare din bestilling som et almindeligt brev. Skriv navn, adresse, telefonnumer (dagtimer og aften) og eventuelt E-mailadresse. Så er det nemt for os at kontakte dig, hvis vi har spørgsmål. Oplys mobiltelefonnummer for at få leveringsbesked via SMS. Send brevet til:

Panduro Hobby A/S
Postboks 240
0900 København C.

Fax

Udfyld ordresedlen eller skriv din bestilling på et stykke hvidt papir. Husk at skrive dit kundenummer, navn, adresse og eventuelt telefonnummer. Oplys mobiltelefonnummer for at få leveringsbesked via SMS. Fax din bestilling til: +45 7015 0103

E-mail

Send din bestilling til kundeservice@panduro.dk.
Husk at skrive dit kundenummer, navn og adresse. Oplys mobiltelefonnummer for at få leveringsbesked via SMS.

Vi besvarer alle mails i løbet af 48 timer (på hverdage) - men vi bestræber os på at være endnu hurtigere. Vores mål er at give dig et svar i løbet af 8 timer (på hverdage).

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kundeservice@panduro.dk.

E-mærket

Pandurohobby.dk er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-handelsfondens forbruger hotline.
 

Bestil direkte

 
Log ind
   Vent venligst...Vi kontrollerer dine oplysninger!
Jeg har glemt min adgangskode
Brugernavn
E-mail
Glemt adgangskode
Skriv den E-mail adresse, du har registreret hos os, så sender vi en mail med et gendannelseslink.
E-mail: