Antal 0 stk.
Fragt 49,00 kr
Totalt 0,00 kr

Sponsorater


Vi modtager løbende henvendelser om at støtte forskellige projekter. Vi behandler alle ansøgninger såhurtigt som muligt. Hvis du ønsker at ansøge om et sponsorat fra Panduro, er du velkommen til at sende en mail til:

sponsor@panduro.se

Opgiv venligst:

Fornavn
Efternavn
Virksomhed/Forening
Anledning
Adresse
Postnr.
By
Telefon i dagtimerne
E-mail
Hvor mange personer vil vores varemærke nå ud til gennem et evt. sponsorat?
Forslag til sponsorat


 

Nogle af vores samarbejdspartnere

SOS Børnebyerne

Vi er stolte over at støtte SOS Børnebyerne i Bolivia. Panduro har siden 2014 samarbejdet med SOS Børnebyerne om at støtte udsatte børn. SOS Børne byerne er en apolitisk og ikke-religiøs organisation, hvis formål er at give børn en tryg og kærlig opvækst.

Forældreløse og udsatte børn får et nyt hjem og en familie i en af børnebyerne. Samtidigt arbejder organisationen forebyggende for at forhindre børn i at blive udsatte.

 

Foto: Maja Brand

I 2017 går Panduros støtte til en børneby i Santa Cruz i Bolivia – et af Sydamerikas fattigste lande. Her har organisationen i dag et pilotprogram specielt for udsatte børn i et af områdets fattigste distrikter. Via projektet vil der kunne etableres børnehaver og familiehuse i et område med stor social  utryghed.

Læs mere om vores samarbejde » 

Louisiana

Louisiana Museum of Modern Art, der ligger i Humlebæk i Nordsjælland, er et af Nordens førende kunstmuseer. 


Louisiana  Børnehus


På Louisiana har børnene som et af de få steder i museumsverdenen deres eget hus. Siden åbningen i 1994 har huset fungeret som et levende og inspirerende fristed for flere generationer af børn og unge, der her har kunnet bruge deres sanser og fantasi og fået en både oplevelsesrig og helt naturlig introduktion til kunstens verden.

Siden år 2000 er PANDURO HOBBY sponsor af materialer til Louisiana Børnehus.

På Louisiana har børnene deres helt eget sted på museet. I Børnehuset er der hver eneste dag åbne værksteder med kreative aktiviteter over tre etager. Her kan børn mellem 4 og 16 år male, tegne, modellere - og udforske kunstneres og arkitekters arbejdsmetode og udtryk.

Alle aktiviteter for børn tager udgangspunkt i museets aktuelle udstillinger og i Louisianas Samling. Det er Louisianas kunstformidlere, der står for de forskellige aktiviteter i Børnehuset.

Børnehuset besøges af mellem 50 000 – 100 000 børn om året.

Gå ikke glip af denne oplevese hvis du er i nærheden af Humlebæk i Danmark i løbet af sommeren

 


 

Bestil direkte

 
Log ind
   Vent venligst...Vi kontrollerer dine oplysninger!
Jeg har glemt min adgangskode
Brugernavn
E-mail
Glemt adgangskode
Skriv den E-mail adresse, du har registreret hos os, så sender vi en mail med et gendannelseslink.
E-mail: