Antal 0 stk.
Fragt 49,00 kr
Totalt 0,00 kr

Om Panduro Hobby


At skabe selv

Alt, som vi foretager os på Panduro Hobby, handler om glæden ved at skabe noget med hænderne. Ikke fordi du skal, men fordi du gerne vil. Et projekt, der forgylder din tilværelse, udtrykker hvem du er og samtidig udfordrer din kreativitet. Det spiller ingen rolle, hvorvidt du skaber selv eller sammen med venner og familie, hvorvidt du er en entusiastisk amatør eller fuldblodsprofessionel. Det, der forener os alle, er, hvordan det at skabe taler til både hjertet og hjernen.

Utallige gange har vi hørt, at tv, video og computere vil udkonkurrere hobbyen, men det har vist sig ikke at være tilfældet. Snarere tværtimod. Formodentlig fordi det at skabe sidder dybt i os mennesker. Vi har behov for at konstruere, tænke, udtrykke og realisere vores drømme. At skabe ting med vores hænder er en vigtig fritidsbeskæftigelse, der udgør en modvægt til alle pligter i hverdagen.  

Derfor vil Panduro Hobby ufortrødent arbejde videre for, at du kan realisere dine drømmeprojekter og få udløb for din kreativitet.Vores virksomhed

Det var takket være en ægte skaberglæde, at Panduro Hobby opstod, da Carlo Panduro, efterkommer af en spansk landsknægt, begyndte at fremstille egne souvenirer og smykker i efterkrigstidens Danmark. I midten af 1950’erne åbnede han så den legendariske butik på Nørrevold. Det lykkedes og kunderne strømmede til.
Begejstringen for hobby smittede af på hans søn, Jørgen Panduro, som flyttede til Malmø i 1962, hvor han åbnede den første butik i Sverige.  

Det legendariske Pandurokatalog var længe den hovedsagelige salgskanal, men i 80'erne startede man en seriøs satsning på detailhandel.

Panduro er markedsledende indenfor hobbymaterialer i Europa, og ejer 114 butikker fordelt på 6 lande.
I 2013 opkøbte Panduro 100% af den hollandske hobbyvirksomhed, Pipoos. I dag findes der 31 Popoos-butikker i Holland og Belgien.

Pt. beskæftiger Panduro Hobby omkring 650 ansatte, og virksomheden har en omsætning på 850 mio. SEK. Og den dag i dag er det familien Panduro, der, sammen med koncernchefen og bestyrelsen, leder og udvikler virksomheden.

Virksomheden ejes af Thomas Panduro, Jesper Panduro og Peter Panduro. I efteråret 2015 tiltrådte Michael Forsmark som CEO.

Vores sortiment

Panduro Hobby tilbyder et heldækkende sortiment for alle hobbyudøvere. Det består af 10.000 artikler, hvoraf cirka en fjerdedel fornyes årligt. Til forskel fra mange af vores konkurrenter har vi en egen produktudvikling på vores hovedkontor i Malmø. Vi udarbejder  materialesæt, der indeholder alt, man har brug for, til et pågældende projekt, samt udførlige vejledninger.

Vi har produkter til indretning, papirhobby, bagning, tekstildekoration, håndarbejde, børnehobby og kunst. For blot at nævne nogle eksempler. En stor del af produkterne bærer vores eget varemærke, Panduro Design, mens de øvrige er resultatet af et tæt samarbejde med eksterne formgivere. Det gælder fx den populære serie, Tilda, der er en storsælger på flere kontinenter.


 

Bestil direkte

 
Log ind
   Vent venligst...Vi kontrollerer dine oplysninger!
Jeg har glemt min adgangskode
Brugernavn
E-mail
Glemt adgangskode
Skriv den E-mail adresse, du har registreret hos os, så sender vi en mail med et gendannelseslink.
E-mail: